De toekomst is dichter bij dan u denkt

Haal vandaag domotica in huis

Is domotica overbodige luxe? Verre van. Via binnenhuisautomatisering maakt u zich het leven thuis een stuk comfortabeler en houdt u eveneens uw verbruik onder controle.

VWG Electricity, ervaren in de plaatsing van binnenhuisautomatisatie

Onze firma uit Leuven zorgt voor de installatie van uw domoticasysteem. Wij werken hiervoor met de producten van Niko Home Control. De toepassingen zijn legio, zo kan u de verlichting vanuit uw smartphone besturen aan de hand van de App van Niko of alle lichten in huis met één druk op de knop uitschakelen.

Flexibele installatie

Wanneer we domotica in een woning integreren, is er later nog altijd ruimte voor aanpassingen. Verandert uw gezinssituatie? Dan kunnen we schakelaars nog steeds aanpassen.

VWG Electricity heeft 25 jaar ervaring in elektriciteitswerken en sprong doorheen de jaren steeds als eerste mee op de kar van vernieuwing. Zo installeren wij binnenhuisautomatisatie, maar ook laadpalen voor elektrische wagens. Door constante bijscholing blijven wij op de hoogte van de laatste nieuwe trends in ons vak.

Zoekt u een ervaren, gedreven en betrouwbare vakman voor de installatie van domotica in Leuven? Neem vrijblijvend contact met ons op.