Laadpalen plaatsen?

VWG Electricity installeert een oplaadpaal bij u aan huis

Denkt u er aan om een elektrische wagen aan te schaffen? Dan helpt VWG Electricity uit Leuven u graag met de installatie van de nodige laadpaal. Wij kunnen een oplaadpaal voor elektrische auto's plaatsen voor paring bij bedrijven en bij particulieren aan huis. Ook de bekabeling van de elektriciteitskast kunnen wij voor onze rekening nemen.

Een laadpaal op maat

Kiest u voor snellading of gewone oplaadpalen? En voor welk automerk mogen wij laadpalen installeren? Laat ons gerust weten waar u naar op zoek bent, wij doen de rest.

Hersteldienst voor laadpalen

Ook na installatie van de oplaadpalen kan u beroep op ons doen. Doet er zich een mankement voor? Moet er een dringende depannage plaatsvinden? U hoeft niet op zoek te gaan naar een andere professional, maar kan gewoon opnieuw bij ons aankloppen.

Bij VWG Electricity vindt u een betrouwbare partner gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken en nog veel meer dan dat. Wij zetten alles op alles om aan de noden van onze klanten tegemoet te komen. Kwaliteit, service en een correcte prijs, daar staan wij garant voor.

Bel ons vandaag nog op voor meer informatie over de installatie van een oplaadpaal in Leuven. Wij staan steeds tot u dienst.